The Center for Strategic Meditation and F**king Sh*t Up

The Center for Strategic Meditation and F**king Sh*t Up The Center for Strategic Meditation and F**king Sh*t Up aims to investigate the intersection of ritual, meditation, and insurgency as a means for radical personal liberation.
(1)

11/11/2013

Thank you to everyone who came, watched, read, thought. I am grateful.

Now Screening: "The Insurgent Collection" by Jemima Wyman
11/11/2013

Now Screening: "The Insurgent Collection" by Jemima Wyman

11/11/2013

"Do you think your theoretical masturbation will change anything?" -Gudrun Ensslin

11/11/2013

"Protest is when I say I don't agree with something. Resistance is when I ensure that things with which I disagree no longer take place" Ulrike Meinhof

11/11/2013

Five hours left at The Center for Strategic Meditation and F**king Sh*t Up!

11/10/2013

The Center for Strategic Meditation and F**king Sh*t Up is open until midnight, tonight.

11/10/2013

Decrease ego, expand consciousness. Decrease self, expand direct action. We must reverse the fear. When we stop being afraid of the system, the system will then fear us. And it should.

Saṃsāra - Wikipedia, the free encyclopedia
11/09/2013
Saṃsāra - Wikipedia, the free encyclopedia

Saṃsāra - Wikipedia, the free encyclopedia

Saṃsāra or Sangsāra (Sanskrit: संसार) (in Tibetan called 'khor ba (pronounced kɔrwɔ [IPA] in many Tibetan dialects), meaning "continuous flow"), is the repeating cycle of birth, life, death and rebirth (reincarnation) within Hinduism, Buddhism, Bön, Jainism, Taoism[1] In Sikhism this concept is slig...

11/09/2013

Now screening: Samsara

Leonard Peltier:
11/09/2013
Leonard Peltier - Wikipedia, the free encyclopedia

Leonard Peltier:

Leonard Peltier (born September 12, 1944) is a Native Americanactivist and member of the American Indian Movement (AIM). In 1977 he was convicted and sentenced to two consecutive terms of life imprisonment for first degree murder in the shooting of two Federal Bureau of Investigation (FBI) agents du...

11/09/2013

Now screening: Incident at Oglala: The Leonard Peltier Story (1992, 90 min)

11/09/2013

"It is the responsibility of any artist to protect freedom of expression"- Ai Weiwei

11/09/2013

Now screening: Moonlight Mile

11/09/2013

DANCE PARTY

11/09/2013

Now screening: Babel

11/09/2013

We are now screening "Gasland". Up next: "Babel"

11/08/2013

Now screening: "Suzuki Speaks" -an environmental scientist talks about spirituality

11/08/2013

"Sometimes when you see the things you love being destroyed, you want to destroy those things." -If a Tree Falls

11/08/2013

"95% of the US native forests have been cut down. What's radical isn't trying to save the last 5%. What's radical is trying to cut the last %5 down".

"Why are we being so gentle in our activism?"

from If a Tree Falls, The Story of the Earth Liberation Front

Now screening "If a Tree Falls" about the Earth Liberation Front
11/08/2013

Now screening "If a Tree Falls" about the Earth Liberation Front

we're connecting
11/08/2013

we're connecting

Now screening "Noel"
11/08/2013

Now screening "Noel"

Reading material is out
11/08/2013

Reading material is out

Masked and Anonymous
11/08/2013

Masked and Anonymous

11/08/2013

"Look through the windshield, not at it."- from Masked and Anonymous

Saint Emma
11/08/2013

Saint Emma

Hangin' out with Jodie Foster and her dad
11/08/2013

Hangin' out with Jodie Foster and her dad

Now Open
11/08/2013

Now Open

We will go live around midnight tonight!
11/08/2013
Center for Strategic Meditation & F**king Sh*t Up

We will go live around midnight tonight!

The Center for Strategic Meditation and F**king Sh*t Up aims to investigate the intersection of ritual, meditation, and insurgency as a means for radical personal liberation.

11/08/2013

The Center for Strategic Meditation
and F**king Sh*t Up

UPDATED Screening Schedule
(Schedule is subject to change at the discretion of the devotees AND films may be muted at any time for spontaneous dance parties or silent meditations):

FRIDAY
1. Contact (1997, 150 min) 12:01 AM
2. Masked and Anonymous (2003, 106 min) 2:30 AM
3. Babette’s Feast (1987, 102 min) 4:16 AM
4. Ralph Nader, An Unreasonable Man (2006, 121 min) 5:58 AM
5. The Snow Walker (2003, 90 min) 7:59 AM
6. The Yes Men (2004, 82 min) 8:30 AM
7. Noel (2004, 96 min) 9:52 AM
8. The Other F Word (2011, 99 min) 11:30 AM
9. TBD (people’s choice) 1:09 PM
10. If a Tree Falls (2011, 85 min) 2:09 PM
11. Suzuki Speaks (2004, 45 min) 3:35 PM
12. Gasland (2010, 107 min) 4:20 PM
13. Babel (2006, 143 min) 6:07 PM
14. TBD (people’s choice) 8:23 PM
15. The Pianist (2006, 150 min) 9:43 PM
16. Ai WeiWei, Never Sorry (2012, 91 min) 11:13 PM

SATURDAY
17. Moonlight Mile (2002, 117 min) 12:44 AM
18. The War Within (2005, 93 min) 2:41 AM
19. Phenomenon (1996, 123 min) 4:15 AM
20. This Revolution (2005, 94 min) 6:18 AM
21. The Healer (2004, 114 min) 7:52 AM
22. Incident at Oglala: The Leonard Peltier Story (1992, 90 min) 9:46 AM
23. What Dreams May Come (1998, 114 min) 11:15 AM
24. In the Name of the Father (1993, 132 min) 1:09 PM
25. Samsara (2011, 102 min) 3:21 PM
26. Crass, There is No Authority But Yourself (2006, 65 min) 5:03 PM
27. Amazing Grace (2006, 111 min) 6:08 PM
28. Milk (2008, 129 min) 8 PM
29. Peaceful Warrior (2006, 121 min) 10:09 PM

SUNDAY
30. Salt of the Earth (1954, 94 min) 12:10 AM
31. Children of Men (2006, 110 min) 1:44 AM
32. Shelter (2008, 46 min) 3:34 AM
33. The Blood of my Brother (2006, 81 min) 4:20 AM
34. Pan’s Labyrinth (2006, 112 min) 5:41 AM
35. Born on the Fourth of July (1989, 145 min) 7:30 AM
36. The Motorcycle Diaries (2004, 128 min) 10 AM
37. Half the Sky (2012, 228 min) 12:08 PM
38. Anarchism in America (1983, 75 min) 3:56PM
39. V for Vendetta (2005, 133 min) 5:10 PM
40. The Baader Meinhof Complex (2008, 149) 7:23 PM
41. “The Insurgent Collection” by Jemima Wyman (2008-11, 44 min) 9:52 PM
42. A Whisper to a Roar (2012, 94 min) 10:32 PM

11/05/2013

The Center for Strategic Meditation
and F**king Sh*t Up

Screening Schedule
(which is subject to change at the discretion of the devotees):

FRIDAY
1. Contact (1997, 150 min) 12:01 AM
2. Masked and Anonymous (2003, 106 min) 2:30 AM
3. Babette’s Feast (1987, 102 min) 4:16 AM
4. Ralph Nader, An Unreasonable Man (2006, 121 min) 5:58 AM
5. The Snow Walker (2003, 90 min) 7:59 AM
6. The Yes Men (2004, 82 min) 8:30 AM
7. Noel (2004, 96 min) 9:52 AM
8. The Other F Word (2011, 99 min) 11:30 AM
9. Planet Earth (2006, 60 min) 1:09 PM
10. If a Tree Falls (2011, 85 min) 2:09 PM
11. Suzuki Speaks (2004, 45 min) 3:35 PM
12. Gasland (2010, 107 min) 4:20 PM
13. Babel (2006, 143 min) 6:07 PM
14. The Garden (2008, 80 min) 8:23 PM
15. The Pianist (2006, 150 min) 9:43 PM
16. Ai WeiWei, Never Sorry (2012, 91 min) 11:13 PM

SATURDAY
17. Moonlight Mile (2002, 117 min) 12:44 AM
18. The War Within (2005, 93 min) 2:41 AM
19. Phenomenon (1996, 123 min) 4:15 AM
20. This Revolution (2005, 94 min) 6:18 AM
21. The Healer (2004, 114 min) 7:52 AM
22. Incident at Oglala: The Leonard Peltier Story (1992, 90 min) 9:46 AM
23. What Dreams May Come (1998, 114 min) 11:15 AM
24. In the Name of the Father (1993, 132 min) 1:09 PM
25. Samsara (2011, 102 min) 3:21 PM
26. Crass, There is No Authority But Yourself (2006, 65 min) 5:03 PM
27. Amazing Grace (2006, 111 min) 6:08 PM
28. Milk (2008, 129 min) 8 PM
29. Peaceful Warrior (2006, 121 min) 10:09 PM

SUNDAY
30. Salt of the Earth (1954, 94 min) 12:10 AM
31. Children of Men (2006, 110 min) 1:44 AM
32. Shelter (2008, 46 min) 3:34 AM
33. The Blood of my Brother (2006, 81 min) 4:20 AM
34. Pan’s Labyrinth (2006, 112 min) 5:41 AM
35. Born on the Fourth of July (1989, 145 min) 7:30 AM
36. The Motorcycle Diaries (2004, 128 min) 10 AM
37. Half the Sky (2012, 228 min) 12:08 PM
38. Anarchism in America (1983, 75 min) 3:56PM
39. V for Vendetta (2005, 133 min) 5:10 PM
40. The Baader Meinhof Complex (2008, 149) 7:23 PM
41. A series of short films by Jemima Wyman (44 min) 9:52 PM
42. A Whisper to a Roar (2012, 94 min) 10:32 PM

11/01/2013

Stop by "The Center For Strategic Meditation and F**king Sh*t Up" November 8th-10th, open 24 hours.

Greene Exhibitions: 2654 La Cienega Ave., Los Angeles, CA 90034 (AVENUE not BLVD).

To come by after 10PM, please contact the gallery at: 310-876-0532 or [email protected]

Screening schedule and reading list to be published soon.

Christy Roberts: The Center for Strategic Meditation and F**king Sh*t UpDuring "The Center for Strategic Meditation and ...
10/21/2013
Current | GREENE EXHIBITIONS

Christy Roberts: The Center for Strategic Meditation and F**king Sh*t Up

During "The Center for Strategic Meditation and F**king Sh*t Up" Christy Roberts will screen films relating to either spirituality or political uprisings from November 8th-10th. During a three-day period, Roberts will live in the gallery on water and one loaf of bread and remain silent throughout the duration. Visitors will have 24 hr access to Roberts through gallery hours, appointments, private invitations, and a live feed.

http://www.greene-exhibitions.com/current.php

Saturday, October 26, 4pmDorit Cypis & Peter Wu: "Can 'i' Be Dropped From History?" What are some considerations on authorship, identity, history, and dialogue when individual artists work in response to one another? Artists Dorit Cypis and Peter Wu will discuss this question moderated by curator…

Address

2654 La Cienega Ave
Los Angeles, CA
90034

Alerts

Be the first to know and let us send you an email when The Center for Strategic Meditation and F**king Sh*t Up posts news and promotions. Your email address will not be used for any other purpose, and you can unsubscribe at any time.

Category

Nearby cinemas


Other Movie Theaters in Los Angeles

Show All