Filmfanatikusok klubbja (FilmFun)

Filmfanatikusok klubbja (FilmFun) 1895 februárjában szabadalmaztatták a cinématographot, a Lumière fivérek találmányát. 1895. december 28-án Louis Jean Lumière és fivére, Auguste saját filmjeikből álló előadásukat a párizsi Grand Café-ban tartották. 1904-ben Oscar Mester német producer saját fejlesztésű berendezésével, a biofonnal kápráztatta el a St.

Louis-i világkiállítás látogatóit, mint új hangosítási kísérletével. A Warner Brothers A dzsesszénekes című 1927-es munkájával vette kezdetét a hangosfilm korszaka. Az első teljesen hangos film a Bryan Fox által rendezett New York fényei (1928). 1931-ben bemutatták Budapesten a Kék Bálványt Jávor Pál főszereplésével, az első magyarországi hangosfilmet. 1940-ben Walt Disney Fantázia című rajzfilmjében először használták a sztereó hangot. Az 1980-as – 1990-es évekre a számítógépek fejlődésével egyre inkább elterjedt a CGI (Computer-Generated Imagery – számítógép generálta ábrázolás). A Toy Story – Játékháború volt 1995-ben az első egészestés, teljes hosszában számítógép által megalkotott film. 2002-ben A Gyűrűk Ura második részében sok ezernyi stasztita nélkül hoztak létre élethű méretű hadsereget több hónapnyi számítógépes renderelés után. Egy évvel korábban már az animációs filmek terén elállítota a lélegzetet a Final Fantasy – A harc szelleme egész estés, teljesen computerrel készült, csaknem fotórealisztikus ábrázolásával

03/01/2012
The Avengers - Trailer 2

BAROMI JÓ A BOSSZÚÁLLOK ÚJ ELŐZETESE!
Megérkezett A Bosszúállók (The Avengers) legújabb, immáron teljesnek mondható előzetese, mely nem viccel, röviden bemutatja, hogy szedik össze a szuperhősöket, majd akciójelenet-özönnel folytatja - az embernek már-már az az érzése, hogy meg sem kell néznie a filmet, a lényeget látta. A Disney marketingesei jól tudják, hogy mi kell a nézőknek, szinte csak a látvánnyal foglalkoztak, a történet, illetve, hogy ki lesz a nagy ellenség, hogy mi a fő konfliktus, ebben a trailerben csak minimális szerepet kap.

In Cinemas 27 April! Like us on Facebook/TheAvengersMalaysia

Nyomnátok egy megosztás gombot???Köszönöm!
02/27/2012
Filmfanatikusok klubbja (FilmFun)

Nyomnátok egy megosztás gombot???
Köszönöm!

1895 februárjában szabadalmaztatták a cinématographot, a Lumière fivérek találmányát.

1895. december 28-án Louis Jean Lumière és fivére, Auguste saját filmjeikből álló előadásukat a párizsi Grand Café-ban tartották.

1904-ben Oscar Mester német producer saját fejlesztésű berendezésével, a biofonnal kápráztatta el a St. Louis-i világkiállítás látogatóit, mint új hangosítási kísérletével.

A Warner Brothers A dzsesszénekes című 1927-es munkájával vette kezdetét a hangosfilm korszaka.
Az első teljesen hangos film a Bryan Fox által rendezett New York fényei (1928).

1931-ben bemutatták Budapesten a Kék Bálványt Jávor Pál főszereplésével, az első magyarországi hangosfilmet.

1940-ben Walt Disney Fantázia című rajzfilmjében először használták a sztereó hangot.

Az 1980-as – 1990-es évekre a számítógépek fejlődésével egyre inkább elterjedt a CGI (Computer-Generated Imagery – számítógép generálta ábrázolás).

A Toy Story – Játékháború volt 1995-ben az első egészestés, teljes hosszában számítógép által megalkotott film. 2002-ben A Gyűrűk Ura második részében sok ezernyi stasztita nélkül hoztak létre élethű méretű hadsereget több hónapnyi számítógépes renderelés után. Egy évvel korábban már az animációs filmek terén elállítota a lélegzetet a Final Fantasy – A harc szelleme egész estés, teljesen computerrel készült, csaknem fotórealisztikus ábrázolásával

AZ ELSŐ KÉPEK A KÉSZÜLŐ FORMA 1-ES MOZIFILMBŐL!Ron Howard, a Da Vinci-kód és a Frost/Nixon rendezője ezúttal egy sportfi...
02/27/2012
Ron Howard Reveals Rush Production Photos - ComingSoon.net

AZ ELSŐ KÉPEK A KÉSZÜLŐ FORMA 1-ES MOZIFILMBŐL!
Ron Howard, a Da Vinci-kód és a Frost/Nixon rendezője ezúttal egy sportfilmet fog készíteni, melyet valószínűleg az autók szerelmesei is megnéznek, hiszen a Forma-1 aranykoráról fog szólni.
Elkezdődött Ron Howard legújabb filmjének, a Rush-nak a produkciója, s a rendező némi étvágygerjesztés céljából Twitterére felpakolt pár, a forgatás helyszínén készült fényképet.A díszleteket, kellékeket és jelmezeket ábrázoló képekből pedig talán az is kitalálhatja, hogy miről szól a Rush, aki nincs annyira otthon a filmek világában. Ron Howard filmje nem lesz más, mint egy valóságos eseményeken alapuló Forma-1-es történet feldolgozása.
A Rush forgatókönyvét az igen elismert Peter Morgan írta, aki már korábbi történeteivel is bizonyította, hogy nem áll messze tőle a valóságos eseményeken alapuló sztorik feldolgozása, hiszen korábban olyan alkotások szkriptjét jegyezte, mint A királynő vagy a remek Frost/Nixon. Az 1970-es években, a Forma-1 aranykorában játszódó Rush főbb szerepeiben olyan színészeket láthatunk, mint Chris Hemsworth (James Hunt), Daniel Brühl (Niki Lauda), Olivia Wilde és Alexandra Maria Lara.
A képeket itt lehet megtekinteni : http://www.comingsoon.net/news/movienews.php?id=87467#ixzz1nOLDV6Me

02/27/2012
Gi Joe 2 Retaliation Trailer 3

THE ROCK ÉS BRUCE WILLIS A G.I. JOE 2 ELŐZETESÉBEN!
Két nagy névvel, Dwayne Johnsonnal és Bruce Willisszel erősítette sorait a 2009-ben csalódást keltő G.I. Joe második része. The Rock ráadásul egy év alatt két sorozat bevételeit turbózta fel.
Igaz inkább beszélni látjuk benne a Roadblock-ot alakító Dwayne "The Rock" Johnsont, a G. I. Joe: Megtorlás (G. I. Joe: Retaliation) új, tévés előzetese mindenképpen említést érdemel, főleg azért, mert újfent feledteti velünk Stephen Sommers 2009-es hatalmas, 175 millió dollárba kerülő tévedését, amit G.I. Joe címen próbáltak lenyomni a nézők torkán. Igaz, ha abból indulunk ki, hogy annak a filmnek is sokat ígérőek voltak az előzetesei...
Az Amerikában június 29-én, itthon viszont csak augusztus 23-tól játszott Megtorlás rendezője a táncos filmekkel befutott Jon M. Chu lesz, s a szereplőgárdából (Channing Tatum, Ray Park, Dwayne Johnson, Bruce Willis, Elodie Yung, RZA, DJ Cotrona, Adrianne Palicki, Ray Stevenson, Joseph Mazzello, Walton Goggins és DeRay Davis) is kitűnik, hogy régieknek mindössze a töredékét hívták vissza. A nagy kérdés, hogy a drasztikusan lecsökkentett költségvetés, valamint az első epizód baljós emlékei mennyire fogják majd vissza a nézőket.

Gi Joe 2 Retaliation Trailer # 3. Third official trailer of the movie (if you consider the gorgeous TV Spot from Super Bowl) focusing on various action scene...

02/24/2012
BRAVE 3D "The Prize" Trailer

ITT A PIXAR NYÁRI MOZIFILMJÉNEK AZ ELŐZETESE!
Új, minden eddiginél bőbeszédűbb előzetest kapott a Pixar nyáron bemutatásra kerülő filmje, a Merida, a bátor. Kár, hogy az amerikai június 22-i premier ellenére mi csak augusztus 2-tól nézhetjük meg a mozikban.
Megérkezett a Pixar idei animációs filmjének, a Merida, a bátornak (Brave) a legújabb előzetese. Mint az a címből is kiderülhet, a Pixar a Toy Story 3 és a Verdák 2 után, valamint a Szörny Rt. 2 előtt végre ismét eredeti produkcióval rukkol elő, melyet Mark Andrews és Brenda Chapman rendezett, s az eredeti verzióhoz olyan színészek kölcsönzik a hangjukat, mint Kelly Macdonald, Emma Thompson, Billy Connolly, Julie Walters, Kevin McKidd, Craig Ferguson vagy Robbie Coltrane.
A színtiszta brit gárdából lehet is következtetni, hogy a Merida, a bátor története a mai Nagy-Brittannia területén, pontosabban Skóciában fog játszódni. A főhős Merida egy tehetséges íjász, aki egyébként Fergus király és Elinor királynő leánya, úgy dönt, hogy sajátmaga próbál boldogulni az életben. Azonban tettei olyan következményekkel lesznek a királyságra, mely akár annak végét is jelenthetik. (A filmet természetesen 2D-ben és 3D-ben is meg lehet majd tekinteni.

Έρχεται το Σεπτέμβριο σε Disney Digital 3D! Website: http://www.cinelandpantelis.gr Facebook: http://www.facebook.com/pages/Cineland-Pantelis-Rethymnon-Crete...

02/23/2012
American Reunion Official Trailer #2 - American Pie Movie (2012) HD

ITT ALEGÚJABB AMERIKAI PITE 4 ELŐZETESE!
Új előzetest kapott az Amerikai pite: A találkozó, melyet elnézve csak bízhatunk abban, hogy azért maradtak a filmre olyan poénok, melyek nem kerültek bele a trailerbe.
Miközben Amerika április hatodikára várja a Universal Pictures komédiájának folytatását, az Amerikai pite: A találkozót (American Reunion), addig mi már ötödikén, s talán már a szerdai éjszakai vetítéseken láthatjuk a sokak által kedvelt széria negyedik epizódját. Érdekesség, hogy a premierre nagyjából ugyanakkor kerül sor, amikor 2011-ben a Sikoly 4-ére, mely ugyancsak egy több mint egy évtizede 100 milliós epizódonkénti amerikai bevételeket produkáló sorozatnak volt a negyedik epizódja.

American Reunion Official Trailer #2 - American Pie Movie (2012) HD The original American Pie cast from class of 1999 return to East Great Falls for their hi...

02/20/2012

BIZTOSAN FOLYTATÓDIK A LEGENDA VAGYOK!
Will Smith-szel vagy nélküle, de úgy tűnik, hogy most már biztosan elkészül a Legenda vagyok 2, mely jelen állás szerint nem előzmény lesz, hanem direkt folytatás.
Sok pletyka után végre biztosnak tűnik, hogy folytatódik a 2007-es Legenda vagyok (I Am A Legend), miután a Deadline értesülései szerint a Warner Bros. véglegesítette szerződését Akiva Goldsmannal és Will Smith produkciós cégével, az Overbrook Entertainmenttel. A Föld utolsó élő emberéről szóló, Richard Matheson írása alapján készített történet 5 éve világszerte 585 millió dollár bevételt hozott.
Sokáig előzményt emlegettek a Legenda vagyok 2-vel kapcsolatban, most viszont az a valószínűbb, hogy direkt folytatásról lesz szó, melynek forgatókönyvét Arash Amel fogja megírni, akinek ugyan még egy szkriptjéből sem láthattunk még mozifilmet, azonban mostanában meglehetősen felkapták, hiszen két alkotás is készül szkriptjeiből (The Expatriate és Grace of Monaco), s ez lenne a harmadik. A stúdió a második részt is Will Smith főszereplésével szeretné elkészíteni, de Will Smith csak a forgatókönyv elkészülte után fogja eldönteni, hogy igent mond-e a felkérésre. Egyelőre még azt sem lehet tudni, hogy az eredeti filmrendezője, Francis Lawrence visszatér-e.

MEGVAN AZ ÚJ ZORRO!A Variety információi szerint a 20th Century Fox megtalálta új Zorróját: Douglas Fairbanks, Guy Willi...
02/17/2012
Gael Garcia

MEGVAN AZ ÚJ ZORRO!
A Variety információi szerint a 20th Century Fox megtalálta új Zorróját: Douglas Fairbanks, Guy Williams, Antonio Banderas és még sokan mások után ezúttal a mexikói Gael Garcia Bernal öltheti arcára az ismerős maszkolt. A színészt a spanyol nyelvű filmek kedvelői ismerhetik leginkább, olyan alapfilmekből, mint az Anyádat is! vagy a zseniális Korcs szerelmek, de ismertebb szerepei között mindenképp meg kell említeni a Bábelt és a Che Guevara: A motoros naplóját is.
A Zorro legújabb rebootjáról, a Zorro Reborn-ról egyelőre annyit lehet tudni, hogy a modern korban vagy a jövőben fog játszódni, s nem Kalifornia államban vagy Mexikóban. A filmnek bár rendezője még nincs, de a Glenn Gers, Lee Shipman és Brian McGreevy által írt forgatókönyv véglegesnek mondható. Érdekesség, hogy a Fox stúdióval párhuzamosan pár hónapja a Sony is bejelentette, hogy írókat szerződtetett a Zorro franchise felélesztésére.

ABRAHAM LINCOLN : VÁMPÍRVADÁSZ (MEGÉRKEZETT AZ ELŐZETES)Nyáron a folytatásfilmek árnyékában egy elég eredeti koncepció i...
02/15/2012
Abraham Lincoln: Vampire Hunter International Trailer (HD)

ABRAHAM LINCOLN : VÁMPÍRVADÁSZ (MEGÉRKEZETT AZ ELŐZETES)
Nyáron a folytatásfilmek árnyékában egy elég eredeti koncepció is a mozikba kerül, kérdés, hogy a közönség vevő lesz-e a vámpírvadász Lincolnra, akinek a története először könyvben jelent meg.Itthon nyilvánvalóan nem a színészekkel fogják eladni a filmet, hiszen egyikük sem nevezhető húzónévnek (Benjamin Walker, Dominic Cooper, Anthony Mackie, Mary Elizabeth Winstead, Jimmi Simpson, Robin McLeavy, Alan Tudyk, Rufus Sewell), mint ahogy az amerikaiakkal ellentétben Abraham Lincolnról sem tudja mindenki, hogy ki volt. Azonban a producer, Tim Burton neve már sokak számára ismerősen fog csengeni, mint ahogy a rendező, az orosz Timur Bekmambetov is rendelkezik némi hírnévvel, hisz ő készítette az Éjszakai őrséget és a Nappali őrséget, majd ezután első amerikai filmjét, a Wanted-et is leforgathatta.

Copyright © 2012 Twentieth Century Fox Abraham Lincoln: Vampire Hunter In Theatres: June 22, 2012 President Abraham Lincoln's mother is killed by a supernatu...

02/13/2012
A csodálatos pókember magyar feliratos előzetes 2.

ITT AZ ÚJ PÓKEMBER ELŐZETESE!
Érdekeset lépett A csodálatos Pókembert (The Amazing Spider-Man) gyártó Columbia Pictures, ugyanis a Super Bowlra megjelent vadonatúj tévés előzeteseket követően bő egy nappal rukkolt elő a várva várt képregényfilm új trailerjével. Persze, míg a tévés anyagok általában csak fél percesek voltak, addig ez az előzetes két és fél perces, s nagyjából azt is felfedi, hogy miről fog szólni a Marc Webb által rendezett film, melynek történetét James Vanderbilt írt.
Persze az előzetes 3D-ben minden bizonnyal nagyobbat fog szólni, talán itthon is láthatjuk majd. A trailerben egyébként nem csak Pókembert láthatjuk akcióban, hanem pár snittre a főellenség, Gyík is felbukkan, valamint az is kiderülhet számunkra, hogy nem csak a mutáns lény fogja fenyegetni Peter Parkert.

A csodálatos pókember magyar feliratos előzetes 2. További infó a filmről: http://filmtrailer.hu/film/a-csodalatos-pokember/

HULK PUSZTÍT A BOSSZÚÁLLOK ÚJ ELŐZETESÉBEN!A vasárnapi amerikaifoci-bajnokság döntőjének közvetítése alatt legalább 100 ...
02/13/2012
The Avengers - Extended Super Bowl Spot (HD)

HULK PUSZTÍT A BOSSZÚÁLLOK ÚJ ELŐZETESÉBEN!
A vasárnapi amerikaifoci-bajnokság döntőjének közvetítése alatt legalább 100 millióan látták Amerikában A bosszúállók (The Avengers) legújabb előzetesének fél perces verzióját. Szerencsére a netre is került a bővített, 1 perces spot, mely természetesen roskadozik az akcióktól (manapság ennyi bőven elég a nézők moziba csábításához) és az új jelenetektől, ráadásul a végén még az eddigi "rejtegetett" Hulkot is megnézhetjük akció közben.
Sőt, ebben a promóban még a rosszfiúkra is vethetünk egy pillantást, s egy snitt erejéig a Thorból ismert Loki karaktere is feltűnik, aki ismét a főgonosz szerepében fog tetszelegni, azonban ezúttal nem csak testvére, hanem egy teljes szuperhős csapat fogja felvenni ellene a harcot. A májusi amerikai premier szerencsére ezúttal nem érint minket, hiszen mi már április 26-án láthatjuk Vasember, Thort, Amerika kapitányt, Hulkot, Fekete Özvegyet és Sólyomszemet - szinkronizálva és néhány moziban szerencsére 2D-ben is.

http://www.joblo.com - "Avengers" - Extended Super Bowl Spot (HD)- Marvel Studios presents in association with Paramount Pictures "Marvel's The Avengers"--th...

12/21/2011
THE HOBBIT Trailer HD

MEGÉRKEZETT A HOBBIT ELŐZETESE!
Megérkezett a már régóta várt Hobbit 1.részének az előzetese!A film ugyebár nem lehet ismeretlen, mert ki ne ismerné a Gyűrűk ura trilógiát?!A filmben megtalálható lesz Gandalf is akit a gyűrűk urában Ian Mckellen alakított!A történet most Zsákos Bilbóra fog koncentrálni és elmeséli a fiatal éveit!

THE HOBBIT Trailer HD - For more movie news and interviews go to http://www.collider.com Synopsis: "The Hobbit: An Unexpected Journey" follows title characte...

Minden ismerősömet megkérnék, hogy nyomjatok egy Megosztás gombot, hogy minél többen legyünk!Köszönöm!Vagy szerintetek, ...
10/22/2011
Filmfanatikusok klubbja (FilmFun)

Minden ismerősömet megkérnék, hogy nyomjatok egy Megosztás gombot, hogy minél többen legyünk!
Köszönöm!
Vagy szerintetek, csak ennyien szeretjük a filmeket???

1895 februárjában szabadalmaztatták a cinématographot, a Lumière fivérek találmányát.

1895. december 28-án Louis Jean Lumière és fivére, Auguste saját filmjeikből álló előadásukat a párizsi Grand Café-ban tartották.

1904-ben Oscar Mester német producer saját fejlesztésű berendezésével, a biofonnal kápráztatta el a St. Louis-i világkiállítás látogatóit, mint új hangosítási kísérletével.

A Warner Brothers A dzsesszénekes című 1927-es munkájával vette kezdetét a hangosfilm korszaka.
Az első teljesen hangos film a Bryan Fox által rendezett New York fényei (1928).

1931-ben bemutatták Budapesten a Kék Bálványt Jávor Pál főszereplésével, az első magyarországi hangosfilmet.

1940-ben Walt Disney Fantázia című rajzfilmjében először használták a sztereó hangot.

Az 1980-as – 1990-es évekre a számítógépek fejlődésével egyre inkább elterjedt a CGI (Computer-Generated Imagery – számítógép generálta ábrázolás).

A Toy Story – Játékháború volt 1995-ben az első egészestés, teljes hosszában számítógép által megalkotott film. 2002-ben A Gyűrűk Ura második részében sok ezernyi stasztita nélkül hoztak létre élethű méretű hadsereget több hónapnyi számítógépes renderelés után. Egy évvel korábban már az animációs filmek terén elállítota a lélegzetet a Final Fantasy – A harc szelleme egész estés, teljesen computerrel készült, csaknem fotórealisztikus ábrázolásával

Ha nyomsz egy megosztást azt megköszönöm!
10/19/2011
Filmfanatikusok klubbja (FilmFun)

Ha nyomsz egy megosztást azt megköszönöm!

1895 februárjában szabadalmaztatták a cinématographot, a Lumière fivérek találmányát.

1895. december 28-án Louis Jean Lumière és fivére, Auguste saját filmjeikből álló előadásukat a párizsi Grand Café-ban tartották.

1904-ben Oscar Mester német producer saját fejlesztésű berendezésével, a biofonnal kápráztatta el a St. Louis-i világkiállítás látogatóit, mint új hangosítási kísérletével.

A Warner Brothers A dzsesszénekes című 1927-es munkájával vette kezdetét a hangosfilm korszaka.
Az első teljesen hangos film a Bryan Fox által rendezett New York fényei (1928).

1931-ben bemutatták Budapesten a Kék Bálványt Jávor Pál főszereplésével, az első magyarországi hangosfilmet.

1940-ben Walt Disney Fantázia című rajzfilmjében először használták a sztereó hangot.

Az 1980-as – 1990-es évekre a számítógépek fejlődésével egyre inkább elterjedt a CGI (Computer-Generated Imagery – számítógép generálta ábrázolás).

A Toy Story – Játékháború volt 1995-ben az első egészestés, teljes hosszában számítógép által megalkotott film. 2002-ben A Gyűrűk Ura második részében sok ezernyi stasztita nélkül hoztak létre élethű méretű hadsereget több hónapnyi számítógépes renderelés után. Egy évvel korábban már az animációs filmek terén elállítota a lélegzetet a Final Fantasy – A harc szelleme egész estés, teljesen computerrel készült, csaknem fotórealisztikus ábrázolásával

10/17/2011
Hostel 3 Trailer

MEGÉRKEZETT A MOTEL 3 "BETEG" ELŐZETESE!
Amerikában december 27-én jelenik meg szigorúan csak DVD-n és Blu-ray lemezen a Motel (Hostel) című kínzós horrorfilm harmadik része. A Hostel Part III, hogy a filmnek végképp csak minimális köze legyen az előző epizódokhoz, Las Vegasban egy kaszinószállodában játszódik, legalábbis az előzetes szerint, ahol gazdag emberek kvázi kirulettezik, hogy melyikük és milyen eszközzel végezzen az éppen aktuális áldozattal. A Scott Spiegel (Alkonyattól pirkadatig 2. - Texasi vérdíj) által rendezett film fontosabb szereplői közül Thomas Kretschmann és Kip Pardue neve lehet ismerős.

Hostel Part 3 Trailer

10/15/2011
Bosszúállók [The Avengers] - magyar szinkronos előzetes

A BOSSZÚ ANGYALAI - ITT AZ ELSŐ SZINKRONOS ELŐZETES!
A Walt Disney Pictures és Marvel Studios szuperhősös képregényfilmjében zömében az eddig bemutatott és sikert aratott képregényfilmek főszereplői állnak össze, hogy együtt gyűrjék le az egész világra fenyegetést jelentő "főgonoszt".

Vasembert, Thort, a jövőben magához térő Amerika kapitányt és Hulkot vélhetően senkinek sem kell majd bemutatni, de mellettük még a csapat tagja lesz a Vasember 2-ben akrobatikázó Fekete Özvegy, valamint a Thorban feltűnő Sólyomszem is - előbbit Scarlett Johansson, utóbbit pedig Jeremy Renner fogja alakítani. Természetesen, ha már csapatról van szó, a filmben végre komolyabb szerepet fog a legtöbb Marvel-filmben feltűnő Nick Fury (Samuel L. Jackson), Coulson ügynök (Clark Gregg) és a S.H.I.E.L.D. is. Sőt, a Thorból még az Erik Selviget alakító Stellan Skarsgard, valamint a Lokit megszemélyesítő Tom Hiddleston is kiemelt helyet kapott a stáblistán.

2012 nyarán gyülekezőt fújnak a bosszúállók.

Address

Los Angeles, CA

Alerts

Be the first to know and let us send you an email when Filmfanatikusok klubbja (FilmFun) posts news and promotions. Your email address will not be used for any other purpose, and you can unsubscribe at any time.

Contact The Business

Send a message to Filmfanatikusok klubbja (FilmFun):

Category

Nearby cinemas